Újra egységben – 4. rész

 

AMIKOR ÚJRA KEREK A VILÁG

Jobb oldalon az időpont foglalóban kattints a neked megfelelő napra, majd feljönnek a válaszott napon még szabad időpontok. A számodra jó időpontot válaszd ki, majd a next gombra kattintás után, írd be a szükséges adatokat és katt a Schedule Event gombra. Kapsz egy automatikus emailt a sikeres foglalásról, amiben megtalálod a google meet linket, amin online találkozunk a kiválasztott időpontban.

Írd be a naptáradba! 
 
 
 

ingyenes első beszélgetés időpont foglaló

 

A videó témája, gondolatai

Az elmúlt videók hatására pozitív változásokat tapasztalhattál környezetedben és kapcsolatodban. Ráébredtél, hogy a párkapcsolatokban megjelenő kihívások az önfejlesztés lehetőségeit rejthetik. Felismerhetted, hogy a belső változásokat kívülről jövő jelek segítségével is észlelheted. Elkezdtél tenni azért, hogy emeld női energiaszintedet, áldozatból cselekvővé válhatsz. 

Elérkeztünk a 4 videóból álló folyamat végéhez. 

Szerencsére ez a rövid idő, ez a négy nap, csak a kezdete volt egy hosszútávú hatásokat hozó átalakulásnak. Munkád itt nem ér véget, sőt!  Éppen csak elkezdődött.

Engem nagy örömmel tölt el, ha elégedett vagy a már beindult változásokkal! Gratulálok, hogy mind a 4 videót végigcsináltad, gratulálok az elszántságodhoz, a  szorgalmadhoz, kiváncsiságodhoz és kitartásodhoz!  Arra biztatlak, hogy maradj aktív, tegyél meg mindent, hogy amiket eddig elértél, tartósak legyenek, és hogy hétről-hétre újabb pozitív változásokat tapasztalj!

Ha tetszett az irány, amit eddig mutattam, de úgy érzed, hogy egyedül nem biztos, hogy tartani tudod, akkor foglalj időpontot egy ingyenes félórás személyes beszélgetésre velem. 

Kérdés: Elég rossz volt már ahhoz, hogy valóban tegyél a változásért? Szeretnéd, hogy ami az elmúlt napokban elindult benned, továbbmenjen, az átalakulásod folytatódjon és maradandó legyen? 

Felismerés: Ehhez tartanod kell magad az új szokásokhoz, új felismerésekhez, az új működési módodhoz.

Felelősség: Nálad van a lehetőség, csak rajtad múlik, hogy kitartasz-e a vágyad mellett vagy visszacsúszol a régibe, a nem szeretettbe.

Cselekvés: Már most is kaptál néhány eszközt, amivel tudsz dolgozni a változásodért.
De ha úgy érzed, hogy nem tudod egyedül fejleszteni és tartani az új irányt, belső munkát, gyere tovább az egyéni folyamatba. Most extra segítséget kaphatsz a változás megszilárdításához és továbbviteléhez, igazi kibontakoztatásához. (Foglalj időpontot az első félórás beszélgetésre)

Reakció: Jól érzed magad a bőrödben. Az életed különböző területei is egyre önazonosabbá és kiegyensúlyozottabbá válnak. Amit a párodtól, pároddal tapasztalsz, az a habos tortán a meggy, amit az élettől és önmagadtól kapsz.